Over mij

Ik ben An Vancauwelaert,

Energiek, bezige bij, probleemoplosser, trouw, buikdenker, kansengever, bruggenbouwer, grenzenverlegger, en vooral creatieve ‘mooimaker’.

Ik ga tot het uiterste om bij anderen een glimlach te toveren.

Steeds op zoek naar de schoonheid, de essentie en de eenvoud in al het zichtbare en het voelbare.

De rode draad is genieten van al het mooie om mij heen, in de mens, in de natuur, in onze omgeving.

Ik hou van samenzijn met vrienden en familie,  gezelligheid, het scheppen van een gevoel van harmonie, tevredenheid en verbondenheid met anderen.
 

 

 

Ons huis is een afspiegeling van wie we zijn. Het is een bakermat voor lekker in je vel zitten, gezelligheid, liefhebben, veiligheid en geborgenheid.

Een plek voor jezelf waar je fijn kan thuiskomen.

Bewust of onbewust hechten we ons aan enorm
aan spullen die representeren wie we zijn en waar we van houden. 
Dit zorgt voor ontspanning en een goed gevoel bij het thuiskomen.

Cortenstyle biedt originele en trendy Cortenstaal producten aan voor iedereen die houdt van een strak en minimalistisch design. Cortenstaal is een innovatief materiaal dat zowel duurzaam, weerbestendig als esthetisch aantrekkelijk is.

Door het plaatsen van Cortenstaal in de tuin, wordt er een mooi contrast gecreëerd tussen natuur en staal en ontstaat er een harmonieus en rustgevend effect. De unieke roestbruine laag dient als bescherming en de producten gaan dan ook jarenlang mee. Ook binnen in de woning kan er met Cortenstaal producten een zeer mooi industrieel effect ontstaan.

Cortenstaal producten bieden een perfecte balans tussen duurzaamheid en esthetiek. Met hun weerbestendigheid, unieke roestbruine uitstraling, de diverse toepassingsmogelijkheden, en als milieuvriend.

Het zorgvuldig gekozen assortiment is hoogwaardig en kwaliteitsvol.
Daarenboven is klantenservice voor ons zeer belangrijk en gaan we tot het uiterste voor een tevreden klant.

Hebben jullie ook zin gekregen om de unieke, tijdloze schoonheid en de veelzijdigheid van het hoogwaardige Cortenstaal te ontdekken?

 

Cortenstaal, ook wel bekend als weervast staal, is een groep staallegeringen die bestand zijn tegen corrosie. Deze staalsoorten zijn ontworpen om zonder coating te worden gebruikt, waardoor ze veel worden gebruikt in architectuur, constructie en sculpturen.

Cortenstaal dankt zijn naam aan de ontwikkelaar ervan, de Amerikaanse fabrikant United States Steel Corporation. Het bedrijf ontwikkelde de legering in de jaren 30 van de vorige eeuw en de naam Cortenstaal is afgeleid van de woorden “corrosie” en “weerstand”.

Wat Cortenstaal zo bijzonder maakt, is dat het door blootstelling aan de buitenlucht een mooie roestbruine kleur krijgt. Dit komt door de vorming van een roestlaag, ook wel bekend als patina, op het oppervlak van het staal. Deze roestlaag beschermt het staal tegen verdere corrosie, waardoor het staal een lange levensduur heeft en weinig onderhoud nodig heeft.

Cortenstaal wordt veel gebruikt voor buitenconstructies zoals gevelbekleding, bruggen, sculpturen en tuinmeubelen. Het wordt ook steeds populairder in interieurontwerp, waarbij het wordt gebruikt voor trappen, deuren en meubels.

Kortom, Cortenstaal is een duurzame en onderhoudsvriendelijke staalsoort die door zijn unieke eigenschappen en esthetiek steeds populairder wordt in de bouw- en ontwerpwereld. En het mooie is: door de roestlaag krijgt het een nog mooiere uitstraling!

Ontdek onze cortenstaal producten